Wie is Vrouwe Tarot?

Ik zal beginnen met mezelf voor te stellen.

Mijn naam is Claudia van Dam en ik woon in Apeldoorn. Geboren in 1960 op een binnenvaartschip, gehuwd met Willem van Dam en moeder van een volwassen zoon Vincent.

Van huis uit ben ik masseur en geef ik Reiki. Met mijn massage stoel ga ik langs bij bedrijven om iedereen ter plekke een stoelmassage te geven en/of een Reikibehandeling. Dit werk doe ik al vele jaren en met veel liefde. Na een aantal jaren als masseur gewerkt te hebben ben ik de opleiding voor NLP practitioner gaan volgen omdat ik dieper op de problematiek van mijn massageklanten kan ingaan en ze eventueel kan doorverwijzen naar andere hulpverleners. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en dit is een effectieve communicatie methode.

Naast dit werk heb ik altijd een brede interesse gehad in astrologie, numerologie en de tarot. Tarotkaarten heb ik al meer dan 30 jaar en ik deed ook altijd kleine leggingen van 4 kaarten. Voor de betekenissen en het zien van verbanden had ik scholing nodig.  

Zonder les kwam ik niet verder en ik ben een aantal jaren geleden begonnen met de opleiding voor tarotkundige bij ‘De Ster’ in Terborg. Deze driejarige opleiding heb ik in 2018 succesvol afgesloten. In die drie jaar heb ik enorm veel geleerd. Niet alleen maar de betekenis van de kaarten maar ook verbanden met de astrologie en de numerologie. Persoonlijke ontwikkeling en ethiek horen ook bij de lessen en al met al is dit een zeer waardevolle opleiding voor mij geweest.

De afgelopen twee jaar heb ik veel mensen kunnen helpen met het vinden van antwoorden op vragen die zij hadden op allerlei gebieden door middel van de tarotkaarten. De antwoorden en/of adviezen die in de kaarten liggen zijn antwoorden die men eigenlijk diep van binnen al weet. Ook kunnen de kaarten nieuwe inzichten en daardoor mogelijkheden bieden.

Nu, anno 2020,  is het tijd voor een website zodat u mij kunt vinden en een afspraak kan maken voor al uw levensvragen.