Recensies

Vrouwe Torat, is het in de kaarten te lezen?

Heb je een vraag waar je antwoord op zoekt? Wil je weten of je op het juiste pad wandel? Dan zou je het antwoord misschien wel kunnen vinden in de kaartlegging bij Vrouwe Tarot.

Zo nieuwsgierig als ik ben wilde ik wel graag antwoord op een vraag in mijn leven. Ik besef me ook dat het leggen van kaarten geen feiten zijn en dat het een richtlijn is, een gevoel kan geven of je op een juiste weg ligt of dat je misschien van wandelrichting moet veranderen.

Mijn vraag die ik aan Claudia (Vrouwe Tarot) heb voorgelegd: wat gaat de toekomst mij brengen op het gebied van auteursschap?

Na het schudden van de kaarten mocht ik er een aantal neerleggen. Het bijzondere was, dat mijn kaarten ook andere dingen vertelden dan alleen over mijn nieuwe pad als auteur. Na jarenlang blogs schrijven heb ik me gestort op het schrijven van een boek. Het is leuk om mijn hersenspinsel op te schrijven en te hopen dat mensen dit leuk gaan vinden. Maar schrijven doe je niet zomaar, het vergt tijd en rust en dat komt ook in de kaarten naar voren.

De kaarten vertellen dat ik een gelukkig gezin heb, de kaarten geven veel rijkdom aan. Een gelukkig gezin is ook rijkdom. Ook geeft het aan dat er talenten aanwezig zijn. De ridder geeft aan dat ik voor mijn gevoel stil sta en de kluizenaar verteld dat ik rust zoek.

Zou het schrijven dan mijn nieuwe talent kunnen zijn? Als ik als een kluizenaar ergens in alle rust zou kunnen schrijven zou ik inderdaad voor mijn gevoel niet stilstaan. Het is namelijk een uitdaging om naast alles wat je als moeder op je pad krijgt naast de kinderen, man, het huishouden en werk een balans te vinden om te schrijven. Ik heb al regelmatig gedacht om ergens een hotelkamer te boeken en daar in alle rust te gaan schrijven.

Het leggen van de kaarten zetten je in elk geval aan het denken. Samen met Claudia heb je het daarover. Wat betekenen de kaarten? Hoe passen deze bij de vraag die je hebt gesteld? Wat kan je er mee doen als je weer naar huis gaat? Genoeg stof om over na te denken en zeker voor mezelf om tijd in te plannen om te gaan schrijven.

Ik durf mezelf best niet-spiritueel of zweverig te noemen. Ik ben nieuwsgierig en dat maakt het leuk en interessant om je kaarten te laten leggen.

Heb je een vraag waar je graag antwoord op zou willen? Zoek je houvast of begeleiding? Dan is Vrouwe Tarot je vrouw.

Patricia

Onlangs ben ik bij Claudia geweest voor een tarotlegging. Ik was nog niet bekend met tarot en was erg nieuwsgiering naar wat mij te wachten stond.

Eenmaal aan de tafel plaatsgenomen, was het een echte eye-opener. Zowiezo stelde Claudia mij erg op mijn gemak waarbij zij een uitleg gaf over wat tarot precies inhoudt.

Daarna keken we naar mijn vraag en hoe we hier een antwoord op konden vinden via de legging. De kaarten schertsten een heel goed beeld van mijn vraag en ook het antwoord kwam naar voren uit de kaarten. Een heel bijzondere ervaring om dit mee te maken. Ik kan echt iedereen aanraden om een tarotlegging bij Claudia te doen. Zij is een lieve, geduldige vrouw die je op je gemak stelt en met veel kundigheid uitleg geeft over de kaarten. Bedankt voor deze mooie, leerzame en verhelderende ervaring.

Marjolein

Vandaag een hele mooie legging bij Claudia gehad. Wat een vriendelijke en lieve vrouw. Ik werd warm ontvangen. De legging was accuraat en verhelderend! Het heeft mij prachtige inzichten gegeven. Dank je wel…

Mieke van Reede

Lieve Claudia

Mijn eerste tarot legging ooit.

En wat super was het!

Prachtig om op deze manier langs (levens)vragen te komen en daar uiteindelijk d.m.v de kaarten naar de antwoorden die diep in jezelf zitten en op deze manier naar boven komen te werken.

Je bent een fijn mens die goed luistert en tijdens de sessie samen op pad gaat naar de antwoorden op vragen.

Ik gun het iedereen om dit een keer te proberen.

Vriendelijke groet : Merith

Vandaag heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Tarot bij Claudia van Dam.
Ik loop al een behoorlijke tijd mee in het “spirituele wereldje”. Wat ik altijd zo jammer vind is dat er veel spiritueel werkers zijn die het beeld van “zweverig” door een manier van doen alleen maar bevestigen.
Claudia is één van de welkome uitzonderingen hierin! Geen poespas, gewoon, helder en hartelijk.
Wat er uit de legging kwam was spot on! Een hele mooie ervaring om zo inzichten en duidelijke antwoorden en adviezen te krijgen in een proces waarvan alleen ik weet dat ik erin zit. Magisch!
Voor mij is het zeer verhelderend geweest en kan nu verder en aan de slag op mijn levenspad.
Ik kan een tarot legging bij Vrouwe Tarot dan ook van harte aanbevelen! Met dank,

Elisabeth Rous

Verhelderende legging
Normaal gesproken ben ik helemaal geen spiritueel persoon. Maar toch had ik een vraag op het gebied van werk, studie en zelfontwikkeling die mij al langere tijd bezighield. Het gesprek met Claudia was erg prettig, ze stelde duidelijke open vragen maar stelde mij in het gesprek ook erg op mijn gemak. Omdat het voor mij de eerste keer was dat ik in contact kwam met ‘spiritualiteit’ vond ik dit erg fijn. De uitkomst van de legging was positief maar ik hield mijn sceptische blik. Toen nog geen week later een vacature vrijkwam die precies het antwoord was op mijn vraag, ben ik de legging en de samenvatting van de legging gaan teruglezen. Alle kaarten kwamen overeen met de situatie die zich voordeed en de daarbij horende inzichten. Door deze ervaring ben ik meer open gaan staan voor spiritualiteit! Bedankt Claudia, zeker aan te raden voor anderen.

Vivian Mouthaan

Lieve Claudia,

Wat heb ik een mooie ervaring gehad.
Dit is een fijne manier om een antwoord op mijn vraag te krijgen.
Hierdoor realiseer ik mij dat ik in balans ben.

Dank je wel daarvoor.

Liefs Sylvia

Wat een fijne ervaring heb ik gehad bij Claudia! Ik had nog nooit eerder een sessie gedaan, dus wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Gelukkig was Claudia heel geduldig en ze stelt je enorm op je gemak. Met open, heldere vragen begon een fijne sessie. Ze nam uitgebreid de tijd en samen hebben we antwoorden gekregen op mijn vragen over werk en privé. Claudia bedankt, ik kom zeker nog een keertje terug! Dank je wel daarvoor.