Recensies

Lieve Claudia

Mijn eerste tarot legging ooit.

En wat super was het!

Prachtig om op deze manier langs (levens)vragen te komen en daar uiteindelijk d.m.v de kaarten naar de antwoorden die diep in jezelf zitten en op deze manier naar boven komen te werken.

Je bent een fijn mens die goed luistert en tijdens de sessie samen op pad gaat naar de antwoorden op vragen.

Ik gun het iedereen om dit een keer te proberen.

Vriendelijke groet : Merith

Vandaag heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Tarot bij Claudia van Dam.
Ik loop al een behoorlijke tijd mee in het “spirituele wereldje”. Wat ik altijd zo jammer vind is dat er veel spiritueel werkers zijn die het beeld van “zweverig” door een manier van doen alleen maar bevestigen.
Claudia is één van de welkome uitzonderingen hierin! Geen poespas, gewoon, helder en hartelijk.
Wat er uit de legging kwam was spot on! Een hele mooie ervaring om zo inzichten en duidelijke antwoorden en adviezen te krijgen in een proces waarvan alleen ik weet dat ik erin zit. Magisch!
Voor mij is het zeer verhelderend geweest en kan nu verder en aan de slag op mijn levenspad.
Ik kan een tarot legging bij Vrouwe Tarot dan ook van harte aanbevelen! Met dank,

Elisabeth Rous

Verhelderende legging
Normaal gesproken ben ik helemaal geen spiritueel persoon. Maar toch had ik een vraag op het gebied van werk, studie en zelfontwikkeling die mij al langere tijd bezighield. Het gesprek met Claudia was erg prettig, ze stelde duidelijke open vragen maar stelde mij in het gesprek ook erg op mijn gemak. Omdat het voor mij de eerste keer was dat ik in contact kwam met ‘spiritualiteit’ vond ik dit erg fijn. De uitkomst van de legging was positief maar ik hield mijn sceptische blik. Toen nog geen week later een vacature vrijkwam die precies het antwoord was op mijn vraag, ben ik de legging en de samenvatting van de legging gaan teruglezen. Alle kaarten kwamen overeen met de situatie die zich voordeed en de daarbij horende inzichten. Door deze ervaring ben ik meer open gaan staan voor spiritualiteit! Bedankt Claudia, zeker aan te raden voor anderen.

Vivian Mouthaan

Lieve Claudia,

Wat heb ik een mooie ervaring gehad.
Dit is een fijne manier om een antwoord op mijn vraag te krijgen.
Hierdoor realiseer ik mij dat ik in balans ben.

Dank je wel daarvoor.

Liefs Sylvia

Wat een fijne ervaring heb ik gehad bij Claudia! Ik had nog nooit eerder een sessie gedaan, dus wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Gelukkig was Claudia heel geduldig en ze stelt je enorm op je gemak. Met open, heldere vragen begon een fijne sessie. Ze nam uitgebreid de tijd en samen hebben we antwoorden gekregen op mijn vragen over werk en privé. Claudia bedankt, ik kom zeker nog een keertje terug! Dank je wel daarvoor.